Namn på ungarna.

Nu är kaninungarna hela 22 dagar gamla. 🙂 Det är 5st som växer och växer för varje dag. 🙂 Mamma Doris är en mycket duktig mamma som matar och har koll på sina ungar.

e: Regnbågens Addicted to You (Asterix)

u: Ladingens Love is an Open Door (Doris)

Mer information om föräldrarna om klassning och släktträd finns på skuttli.se

Lite information om ”Rockarna”:

Vill du visa intresse på någon unge så går det fram till de är 5v. Intresseanmälan vill jag ha via mail maria@gyllengarden.se . I intresseanmälan vill jag veta mer och dig, vad du letar efter i en kanin, hur kaninen kommer bo hos dig osv. Är du under 18 år vill jag även att dina föräldrar är informerade om att ni visat intresse.  Dessa kaniner kommer få en hel del fart och studs så det är inga nybörjarkaniner. De kommer att kosta 1000kr/st. Vid köp kommer faktamapp, sele och koppel att följa med. De kommer naturligtvis vara bettfelskontrollerade och könsbestämda. Vill man att ungarna ska bli vaccinerade med Filavac (mot RVHD 1 och 2) så hör av er. Detta får ni betala men jag bokar tid givetvis. Livslång stöttning/support från mig medföljer givetvis 😉

 

1: Gyllengårdens Crazy Nights. Blå/Blå zobel, hona.

2: Gyllengårdens Sonic Boom. Blåbrokad hona.

 

3: Gyllengårdens Hotter then Hell. Blåbrokad hane.

4: Gyllengårdens Hot in the Shades. Blå/gul japan, hona.

5: Gyllengårdens Dressed to kill. Svart/gul japanbrokad hona.