Nytt kapitel

Torsdagen 6/2 fick jag ett roligt besked. Mitt gårdsnamn, Gyllengårdens Kaniner blev godkänt som gårdsnamn inom SKHRF (Sveriges Kaninhoppares Riksförbund). Detta är jag väldigt glad över. Så i år kommer 1 planerad kull att födas här på gården 🙂 Mer information kommer om det :). Hemsidan kommer att göras om nu under våren.

Denna sida har jag använt till att annonsera ut om träningar, läger osv. Nu känner jag att det är dags att gå vidare. I 15år har jag haft kurser inom kaninhoppning men nu blir det en liten paus med att jag gör det själv privat, MEN Bergslagens Kaninhoppare (BLKH) kommer att ordna en massa träningar och läger osv. BLKH har jag varit med och startat vilket känns jättekul. Anmälan till klubben görs via www.skuttli.com . Har ni funderingar är det bara att maila till mig maria@gyllengarden.se