Årets första träning!

Nästa träning kommer att bli Söndagen 25/3! Yrsa hade missat att ridhuset var bokat nu på Söndag 18/3. Så träning i Ingevallsbo ridhus Söndagen 25/3 kl 10-12. Pris: 100kr/person . Sista anmälningsdag är fredagen 23/3 till 070 379 29 14, maria@gyllengarden.se eller här via facebook.

Kom ihåg att parkera nere vid ridhuset och inte vid stallet (då får inte stallets kunder plats), en pressning eller filt ska vara under transportburen/transportburarna så inte hörester eller annat hamnar i sanden.

Hoppas att så många som möjligt kan komma och att all snö snart försvinner så vi kan ha träningar utomhus! Har så mycket roligt inplanerat i vår och sommar.

Varmt välkomna.

(anmälda till träning 25/3: Annie J – Persika och Wilda, Anni S – Boris, Lo L -Nutella, Ella P – Wendela och Stampe, Jolina B – Pelle, Leia – Ismo, Maja – Olof, Klara – Mango, Signe – Polly, Alva – Copiad, Tilde och Polly)

Planerade träningar och tävlingar i vår:

Träning 25/3

Påskhoppet 8/4 – Tävling

Träning 22/4

Träning 6/5

Träning 20/5

Träning 3/6

Junihoppet 10/6 – Tävling